Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

Βασανισμός σκύλου



Είναι φοιτητής και σπουδάζει στη Χίο στο τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Λέγεται Παναγιώτης Κυριακού.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αγγλία.
Αν γνωρίζετε τον βασανιστή,παρακαλούμε στην δημοσίευση πληροφοριών, επικοινωνήστε με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία 210 6020202 η οποιωνδήποτε αρμόδιο φορέα,ομάδα, πρόσωπο , για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι κόσμος υπάρχει Θεε μου.....!
Τι αρρώστια......
Κάτι τέτοιοι τύποι ξυπνούν τον δολοφόνο μέσα μου...με τρελαίνουν

freeaction είπε...

Το freeaction blog επικοινώνησε με μέλη της ομαδας ALF
(Animal Liberation Front)στην Αγγλία,
για την ανεύρεση πληροφοριών σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο.
Περιμένουμε....

Ανώνυμος είπε...

ton malaka ton kolofoitith...kala...den paei kala reee...ti...dn exw logia na ton xarakthrhsw...giati dn tn kleinoun mesa...k n t kanoun ts idies malakies pou ekane k autos sto skulaki???
reee...kati tetoious 8a eprepe na tous eixan kremasei...!!!!!!!!!
t tou eftege to skulaki???????an h8ele na kanei kati as tinaze t muala t stn aera... 8a ekane k kati xrhsimo...
dn mporw na pistepsw oti uparxoun tetoioi an8rwpoi..dld..
ELEOS...
aaa..
deite auto to video...
http://www.petatv.com/tvpopup/video.asp?video=fur_farm&Player=wm

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Να τον χαιρονται η οικογενεια του και οι φιλοι του....

DPurpler είπε...

Ελεεινός
:(

Ανώνυμος είπε...

Να ποιοι δίνουν το παράδειγμα:
Greenpeace: Φάτε καγκουρό!

Οι Αυστραλοί πρέπει να σφάζουν και να τρώνε περισσότερα καγκουρό αν θέλουν να σώσουν τον κόσμο από το φαινόμενο του θερμοκηπίου, υποστηρίζει οικολόγος ακτιβιστής.

Η αμφιλεγόμενη προτροπή καλεί τους Αυστραλούς να σταματήσουν να τρώνε βοδινό και να στραφούν στο εθνικό σύμβολο της Αυστραλίας ως τροφή, μετά από τη δημοσίευση της έρευνας που μιλά για τρόπους μείωσης του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ο υπεύθυνος ενέργειας της Greenpeace, Mark Wakeham, κάλεσε τους Αυστραλούς να αντικαταστήσουν το κόκκινο κρέας με κρέας καγκουρό για να μειώσουν την καταστροφή των δασών και την παραγωγή μεθανίου από τις αγελάδες και τα πρόβατα.

"Πρόκειται για μία αλλαγή στον τρόπο ζωής που μπορούμε να κάνουμε" λέει ο Wakeman. "Το να αλλάξουμε το είδος κρέατος που τρώμε είναι ένας μικρός τρόπος που κάνει διαφορά όμως"

Οι προτροπές για την κατανάλωση κρέατος καγκουρό αναφέρεται σε μελέτη με το τίτλος "Paths to a Low-Carbon Future" (http://www.greenpeace.org/raw/content/australia/resources/reports/climate-change/paths-to-a-low-carbon-future.pdf) που παραγγέλθηκε από τη Greenpeace και δημοσιεύθηκε σήμερα.

"Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τα καγκουρό χαριτωμένα ζωάκια που πρέπει να τα αφήσουμε στην ησυχία τους. Έχουν το δικαίωμα στην άποψή τους αλλά όλο και περισσότεροι αλλάζουν γνώμη". Περίπου 3 εκατομμύρια καγκουρό σκοτώνονται για το κρέας τους κάθε χρόνο. Δολοφονούνται με σφαίρα ανάμεσα στα μάτια τη νύχτα.

Δελτίο Τύπου: http://www.greenpeace.org.au/blog/energy/wp-content/uploads/2007/10/diesendorf-release-web.pdf
Αναρωτιέται κανείς τι άλλο χρειάζεται αυτή η οργάνωση να ξυπνήσει από το βαθύ λήθαργο του welfarism. Παλαιότερα προέτρεπαν την κατανάλωση φαλαινών, τώρα καγκουρό...Αναρωτιέμαι ποιό είδος έχει σειρά όταν αποδειχθεί πως και η κατανάλωση καγκουρό δεν είναι βιώσιμη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια εχω δει πολλα στην ζωη μου και ενω νευριαστικα με το βιντεο και τον ανεγκεφαλο φοιτητη δεν εμεινα εκπληκτη....!Εδω κανουν τετοια πραγματα(η παρομοια) νεοι(ναι δυστυχως και γυναικες)σε ανθρωπους του λεγομενου περιθωριου(και μερικοι τα βιντεοσκοπουν) για χαβαλε....!!!!
Τα πραγματα θα χειροτερευουν χρονο με το χρονο γιατι εχουμε δει τοσα πολλα που δεν θα αντιδρουμε...!!!
Ευθυνη για τον ανεγκεφαλο φοιτητη εχουν οι γονεις του αυτο ειναι το μονο σιγουρο(και μην ακουω χαζομαρες του στυλ τι φταινε οι γονεις...ολα ειναι θεμα παιδειας και αξιων απο το σπιτι και μερικες εξαιρεσεις/που απο πολυ καλους γονεις βγηκαν αρρωστα εγκεφαλικα παιδια δεν θα το κανουμε κανονα).
Ξεφτιλισε την Κυπρο ο ελεεινος και μακαρι αν γυρισει στην Χιο να τον πεταξουν στη θαλασσα να ξεβρωμησει ο τοπος...!!

Ανώνυμος είπε...

Δίκαιη η αγανάκτηση, μόνο που ένα μπλογκ που ξεκίνησε για τις "εθελοντικές αναδασώσεις", όχι μόνο ένα μέρος του τις ξέχασε, αλλά αποσιωπά και τις καταστροφές που ξεκίνησαν επειδή ακριβώς εμποδίστηκαν αυτά που ζητούσαν 4 καθηγητές πανεπιστημίου...
Κατολισθήσεις και καταστροφές
Ημ/νία έκδοσης: 24 Οκτωβρίου 2007
Τεράστια προβλήματα σε ολόκληρο σχεδόν το νομό Ηλείας δημιούργησε η κακοκαιρία που χαρακτηρίστηκε από έντονες βροχοπτώσεις και ισχυρές χαλαζοπτώσεις.
Στην απειλούμενη από τις κατολισθήσεις Πλατιάνα, τα σπίτια πνίγηκαν στη λάσπη, ενώ στην ορεινή περιοχή της Ζαχάρως και κυρίως στη Σμέρνα σημειώθηκαν κατολισθήσεις.
Στο Γιαννιτσοχώρι ξηλώθηκαν στην κυριολεξία όλα τα θερμοκήπια, ενώ στο Ρουπάκι το χαλάζι αφάνισε την αγροτική περιοχή. Σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες έγιναν και στο Τραγανό, ενώ πλημμύρες απείλησαν τα Λεχαινά και την ευρύτερη περιοχή.
Το Βαρθολομιό, τέλος, «κτυπήθηκε» από ανεμοστρόβιλο.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, περισσότερες από 450 περιοχές στο νομό Ηλείας κινδυνεύουν να πληγούν από κατολισθήσεις ή πλημμύρες.
http://www.imeranews.gr/detail.php?id=36067
Θυμάστε τι "αφήστε τη φύση" (αβοήθητη, όπως και τους ανθρώπους) πρότειναν οι "ειδικοί" που κόμπαζαν ότι ξέρουν από αναδασώσεις; Πού κρύβονται τώρα;

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε κι αυτό σχετικά:

www.swell-swell.blogspot.com/2007/10/blog-post_18.html

Schattentanz είπε...

autos thelei kapoios na tou kanei to idio pragma, isws me arketo kauto ladi akoma. oxi fylaki. Pagmatika kati tetoioi a3izoun skotwma.

Unknown είπε...

Κυκλοφορεί ότι το μπουκούκι το λένε Παναγιώτη Κυριάκου... ψάχνω να το διασταυρώσω.

Δημήτρης (mitSOS) είπε...

Το email του φοιτητικού συλλόγου είναι FoititikosSyllogos@fme.aegean.gr .

και εγώ έχω ανάρτηση στο μπλογκ μου, απλά δεν ήθελα ακόμη να δημοσιεύσω το όνομα του ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ!
Στείτε μαιλ στον σύλλογο...

kwstask είπε...

Παιδια εχω ευχαριστα νεα(για μας)για αυτο το καθηκι!Απο εφημεριδα"ΑΛΗΘΕΙΑ" της Χιου: Στο τηγάνι... της δικαιοσύνης ο 22χρονος φοιτητής


Την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα, της αστυνομίας, της πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και βεβαίως του Φιλοζωικού Συλλόγου, επέφερε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Αλήθειας» για την κτηνώδη συμπεριφορά σε βάρος ενός τετράποδου.
Πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, όλοι οι παραπάνω φορείς ευαισθητοποιημένοι από το μαρτύριο που περιέγραφαν οι εικόνες και οι λέξεις, κινητοποιήθηκαν με στόχο να οδηγηθεί ο υπεύθυνος ενώπιον της δικαιοσύνης και των ευθυνών του συνολικότερα.
Λίγα λεπτά μετά το πέρας της ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλημέρα Χίος» τηλεφώνησαν από την πρυτανεία για να ζητήσουν όλα τα στοιχεία του φοιτητή που φέρεται ως δράστης και να προχωρήσουν τις σχετικές διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου.
Αμέσως μετά αξιωματικός της Αστυνομίας ζήτησε και πήρε τα στοιχεία του 22χρονου φοιτητή Π. Κυπριακής υπηκοότητας, στο σπίτι του οποίου έγινε το συμβάν, ώστε «να σχηματιστεί δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα» για τα περαιτέρω.
Διαδικασία που όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα λίγο πριν το μεσημέρι από την εισαγγελία να ζητήσουν αντίγραφο του σχετικού βίντεο για να ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη.

Μήνυση και από το Φιλοζωικό

Εναντίον του φερόμενου ως δράστη κινείται ήδη και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου.
Για «ανθρωποειδές» έκανε λόγο η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πέπη Μπουσέ και καταδικάζοντας το γεγονός ξεκαθάρισε ότι «Ο Σύλλογος θα επιδιώξει την τιμωρία του ενόχου».
Η ίδια καυτηρίασε ιδιαίτερα το γεγονός ότι πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο και μάλιστα δευτεροετή φοιτητή στο Πανεπιστήμιο.
Γ.Π.


Καθηκι ερχεται κελι!(εκτος κι αν εχεις τα μεσα κωλοπαιδο,που σου ευχομαι να μην τα εχεις!).Επισης ευχομαι,αν ποτε σε πετυχω να εχω εγω λιγο καυτο λαδι για να στο ριξω στην πλατη καθηκι!