Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2007

Θρασύδειλος βομβιστής απείλησε στελέχη της ΒΙΟΖΩ

Απειλές κατά της ζωής τους δέχτηκαν μέλη της Διοίκησης της «ΒΙΟΖΩ». Πιο συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στα κεντρικά γραφεία της ΒΙΟΖΩ σήμερα το μεσημέρι, απείλησε την Έμμη Πανούση Γενική Γραμματέα ότι θα την «τινάξει στον αέρα» γιατί η δράση της ΒΙΟΖΩ για το περιβάλλον και τους ελεύθερους χώρους της Αθήνας έρχονται σε αντίθεση με τα προσωπικά του συμφέροντα. Στην συνέχεια απείλησε ότι θα βάλει βόμβες στα γραφεία και στα σπίτια των μελών της Διοίκησης της ΒΙΟΖΩ.

Ο άγνωστος «θρασύδειλος βομβιστής» απείλησε τον πρόεδρο της ΒΙΟΖΩ Γιωργάκη Κωστή, καλώντας τον στο κινητό και κατόπιν στο σπίτι του, όπου βρήκε και απείλησε την 80χρονη μητέρα του, ότι δήθεν ο γιός της είναι καταληψίας και δεν αφήνει να κτιστούν οι ελεύθεροι χώροι. Επίσης απείλησε τον γιο της Κατερίνας Κολτσίδα, η οποία είναι μέλος της Διοίκησης, τηλεφωνώντας στο σπίτι της.

«Οι εκφοβισμοί και οι απειλές δεν θα περάσουν από όπου κι αν προέρχονται», δήλωσε ο Γιωργάκης Κωστής, πρόεδρος της ΒΙΟΖΩ και συνέχισε: «Κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει την δράση της ΒΙΟΖΩ για τα βιολογικά προϊόντα, την προστασία του περιβάλλοντος και τους ελεύθερους χώρους της Αθήνας. Τα μέλη και οι υποστηρικτές της ΒΙΟΖΩ θα συνεχίσουν να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες ζωής, περισσότερο πράσινο για τις πόλεις τους και θα υπερασπίσουν τα στελέχη τους!»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2007

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΟΖΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: