Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Υπενθύμιση και πρωτοβουλίες




Το “καυτό” καλοκαίρι του 2007 πέρασε αφήνοντας πίσω του την απαισιοδοξία του “μαύρου” αλλά και την αναγέννηση της χαμένης(;) μας συνείδησης και ευαισθησίας.

Τις μέρες εκείνες ο κόσμος έβραζε, θέλαμε αμέσως να μαυρίσουμε όλους τους μαυρογιαλούρους, όλο το πολιτικό σύστημα. Θέλαμε «εκεί και τότε» να αναδασώσουμε, να πρασινίσουμε, να γκρεμίσουμε αυθαίρετα κτίσματα να… Όλοι αποκτήσαμε «οικολογική» συνείδηση και κυρίως «εξεγερμένη μαζικότητα».

Όλοι εμείς που πριν από λίγους μήνες καταγγέλλαμε και «εξεγειρόμαστε μαζικά» τώρα συμπεριφερόμαστε, και εμείς, σαν ένα κομμάτι του ίδιου συστήματος, με την πρέπουσα μακαριότητα…διαχειριζόμενοι «πολιτικά» τι υποσχέσεις που δώσαμε στους εαυτούς μας.

Και όμως κάτι τρέχει γύρω μας...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ..."Ζωνιανά" της Παιδείας...
“ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...”
ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
(ΣΤΑ ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΥΠΕΠΘ, Β/ΘΜΙΑ & Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)
ΟΜΕΡΤΑ... ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ....ΑΠΕΙΛΕΣ....ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ...ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ... ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ....ΜΑΦΙΑ

Η κ. Εύη Μπότσαρη (αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου) είναι το “εμφανές κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας.
(Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, μαφία)
Ο κ. Στυλιανίδης Ευριπίδης “δέσμιος παραεκπαιδευτικού κυκλώματος" της Εύης Μπότσαρη “πρώην φίλης” της Μαριέττα Γιαννάκου (και εσύ Βρούτε?)
Αποκάλυψη:
ΗΔΗ Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ “ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ” ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ...ΜΑΤΑΙΟ ΟΜΩΣ....

ΤΟ “ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ” (ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΑΦΙΑΣ) ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

1. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ “ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ”)
2. ΚΛΕΒΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΙΔΕΕΣ...
3. ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ...
4. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΝ...
5. ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΟΥΝ...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...
6. ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΠ...
7. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)... ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ.
8. ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ...
9. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ”)...
10. Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!
ΗΔΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ (Αρ. 2900/θ-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ “ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ” Ο κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ “ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ” ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΡΗ)!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ «ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=656373
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
ΗΔΗ Η κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ “ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ....
ΜΑΤΑΙΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”....
“ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”

red rose είπε...

Πόσο δίκιο έχεις Μάνο... και μακάρι να μπορούσαμε να το δούμε οι περισσότεροι έτσι. Δυστυχώς όμως η "οικολογική" μας συνείδηση εμφανίζεται μόνο την ώρα της καταστροφής, η διάρκειά ζωής της της είναι ίδια με το χρόνο που συνταιλείται η καταστροφή και κυρίως αρκείται μόνο στα λόγια... Οι πράξεις μας αν όχι ανύπαρκτες είναι ελάχιστες.
Προσωπικά πιστεύω στη δύναμη της θέλησης και ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την εικόνα του πλανήτη όλοι μαζί. Καθένας μας μπορεί να προσφέρει με τον τρόπο του αρκεί να το θέλει πραγματικά. Πρέπει όμως από κάπου να γίνει μια αρχή. Κι αυτή ξεκινάει απ' τον καθένα μας προσωπικά. Πολύ σημαντικό είναι να γνωρίσουμε και στα παιδιά μας ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος ζωής που δεν θα δηλητιριάζουμε τη γη και θα μπορούν να ζούμε φυσιολογικά. Αν τους δείξουμε αυτό το δρόμο σίγουρα θα τον ακολουθήσουν!
Κάθε μέρα είμαι και πιο αισιόδοξη γιατί βλέπω ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Καλημέρα!!

τσότσος είπε...

Όχι, φίλε μου, δεν "λουφάξαμε", περιμένουμε το σήμα για να συμμετάσχουμε σε ομάδες αναδάσωσης. Ενημέρωσέ μας για όποια προσπάθεια οργανωθεί να ξαναπρασινίσουμε τα καμένα.