Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007

Θα μας βρείτε μπροστά σας...


Επειδή για εμάς Ελλάδα δεν είναι μόνο η Πάρνηθα....(Ζαχάρω 24/08/07)

Επειδή η ικανότητα σας μετριέται σε πολιτικές γνωριμίες με προαγωγές...(Σημείωμα κ.Παπακώστα)

Επειδή η αδιαφορία, τα καζίνα, και οι βίλες σας είναι πιο πάνω από τις ανθρώπινες ψυχές...(η καταμέτρηση νεκρών συνεχίζεται) ...

Επειδή η προστασία των δασών εξαντλείτε σε πρόχειρες προεκλογικές φιέστες...
...η αγανάκτηση μας ξεπέρασε τα όρια της.

ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ...
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na min epanapavomaste ....
H sygentrosi sto Syntagma prepei na eine mono h arxh.
Empros gia nees kinitopoihseis....

ΦΑΝΤΙ είπε...

Μήπως η Μούντζα στην Μετέωρη Δημοκρατία ήταν μια πολύ απαλή χειρονομία; Διάβστε στο άρθρο μου γιατί το Οικολογικό πρόβλημα είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Οι κινητοποίσεις δεν είναι αρκετές. Θα πρέπει να μπει η Οικολογική Συνείδηση μέσα στο Κοινοβούλιο με δύναμη.

Επομένως μήπως θα πρέπει να εκφραστεί ΚΑΙ πολιτικά η οργή αυτή; Ποιά πραγματικά Οικολογικά Κόμματα που θα κατέβουν στις εκλογές αξίζουν την ψήφο μας;

Προτείνω Συνασπισμό αν και δεν χωνεύω Αλαβάνο - αλλά δεν υπάρχει άμεσα άλλη διαθέση επιλογή. Έτσι δεν είναι;

DPurpler είπε...

Αυτό ΔΕΝ έχει ξαναγίνει στα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ χρονικά.
Πόσο ακόμα θα κατέβουμε; Πού είναι ο πάτος;

Έλεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ οτι όσοι είναι ανευθυνουπεύθυνοι για την κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας φέτος (από τον πρωθυπουργό, υπουργό, αρχηγούς αστυνομίας, πυροσβεστικής και όποιοι άλλοι) πρέπει άμεσα να παραιτηθούν και να διωχθούν ποινικά για εγκλήματα εναντίον της χώρας και του περιβάλλοντος.

Όμως με τα 19 θύματα (ώρα 22:00 - 24/08/2007), η κατάσταση καταντά επικίνδυνη.

Θεωρώ τουλάχιστον γελοίο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μέχρι σήμερα δεν εμφανιζόταν ΠΟΤΕ σε καμιά καταστροφή γιατί τον συμβούλευαν ότι το προσωπό του δεν πρέπει να 'ταυτιστεί' με καταστροφές, αλλά σήμερα λόγω των εκλογών πλέον, έτρεξε πρώτος για να φανεί. (υγ. είμαι ΝΔ)

Γιατί ο στρατός δεν κινητοποιείται για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών; Γιατί δεν γεμίζουν τα δάση με φαντάρους για καλοκαιρινή διαβίωση - ασκήσεις;

Γιατί ο Κόης και ο Φούρλας δεν πήραν πόδι και οι δυο αφού ότι σχέοδν έκανε ο ένας, το απέρριπτε ο άλλος;

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Θα μας βρείτε μπροστά σας αλήτες!
Δεν ειναι προειδοποιηση...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ .

Ανώνυμος είπε...

Κρατιέμαι με δυσκολία να μην αρχίσω να βρίζω γιατί δε θα περιοριστώ στο σύνηθες ρεπερτόριο. Κρατιέμαι με δυσκολία να μην αρχίσω να προτρέπω σε πράξεις αντεκδίκησης εναντίον μιας κυβέρνησης για την οποία ο χαρακτηρισμός "ανίκανη" αποτελεί κομπλιμέντο. Δεν είμαστε τρομοκράτες, όσο και να μας εξωθούν να γίνουμε. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη να τους αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο θρασύδειλο τρόπο που δρουν οι εμπρηστές. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι...

Δεν ξέρω ποιός θα βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές και για να είμαι ειλικρινής δε με νοιάζει κιόλας. Ξέρω όμως ότι η πίεση προς την εξουσία από εδώ και πέρα θα είναι τεράστια και ανεξέλεγκτη - όπως οι πυρκαγιές που έκαψαν ανθρώπους, δάση, ζώα, σπίτια, κτήματα. Στη Ζαχάρω, στην Πάρνηθα, στην Αχαΐα και σε εκατοντάδες άλλα μέρη.

Αν σκοπεύουν να αφήσουν καμένη γη πίσω τους, τουλάχιστον να μας πουν ποιοί είναι αυτοί που έρχονται να μας κατακτήσουν. Γιατί σε αντίθεση με τους κυβερνώντες, εμείς είμαστε εδώ, θα παραμείνουμε εδώ και σκοπεύουμε να πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας.

Δεν είναι ζήτημα αισθητικής πια. Ποτέ δεν ήταν. Είναι ζήτημα επιβίωσης. Λυπάμαι αν ακούγομαι ακραίος σε κάποιους, αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχουμε πόλεμο. Και απ' ό,τι φαίνεται, προς το παρόν τουλάχιστον τον χάνουμε...

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο που μένει να καεί πλέον είναι η Βουλή...

2007 (π.Χ)

ΦΑΝΤΙ είπε...

Δεν γίνεται τίποτε με την λύση φωτιά στην φωτιά.

Συμφωνώ με τον Νεφελίκα πως είμαστε σε πόλεμο, αλλά είναι ιδεολογικός. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκέφτεται ο πολύς κόσμος.

Ναι στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΣΥΝΗ, κάτω ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!

Ας αρχίοσυμε απο την Βουλή, πρέπει να αποδυναμωθούν να ισχυρά κόμματα - να εξαναγκασθούν να συνεργασθούν μεταξύ τους. Ας ελπίσουμε τα μικρότερα κόμματα να συνασπισθούν γύρω απο την ΚΟΙΝΗ ιδέα της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του Περιβάλλοντος.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ...
Να τον μεταφέρουμε από τα δάση,στις βίλες τους.

Δείξαμε ανοχή.Πόσο άλλο ακόμα;
Να φύγουν τώρα από τη χώρα όλοι τους!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διεξάγει κανείς έναν πόλεμο. Με το να πας να κάψεις βίλες το μοναδικό που θα καταφέρεις είναι να σε συλλάβουν και να γίνεις πρωταγωνιστής στο επόμενο βίντεο βασανισμού που θα κυκλοφορήσει στο youtube.

Μηδενική ανοχή, ασφυκτική πίεση.

Ανώνυμος είπε...

Στο διάολο να πάνε όλοι τους(όπως έλεγε και ο Λεβέντης κάποτε).

Μαύρο στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ 'ΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

a.c. είπε...

Δυστυχώς ο πάτος δεν έχει φανεί ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ...
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ...
ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ...
ΚΑΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΝΕΙ!

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;

KitsosMitsos είπε...

41. Και ακόμη μετράμε. Χιλιάδες στρέμματα δάσους, πράσινου, καλλιεργήσιμων εκτάσεων. Σπίτια, αυτοκίνητα. Τεράστια καταστροφή που συνεχίζεται. Εδώ που φτάσαμε ακούς το αμίμητο " Ευτυχώς στον Ταϋγετο καίγεται μόνο δάσος" και δε σου κάνει και εντύπωση!
Ως πότε;