Δευτέρα 9 Ιουλίου 2007

Μηνυμα εληφθη άραγε;



Ευχαριστουμε vrypan για το βιντεακι σου :)

6 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Μήνυμα ελήφθη, αρχή της πρώτης πράξης. Σήμερα τα περισσότερα κανάλια είχανε αναφορά στο θέμα και με εικόνα. Το τελευταίο (η εικόνα) είναι σημαντικό, γιατί αυτό μένει και στην πλειοψηφία. Ήδη το Μέγκα έχει αντιδράσει με σποτάκια Live Earth και ο πλανήτης εκπέμπει SOS. Και φυσικά οι πρωτοπόροι ΣΚΑΊ - Καθημερινή που είχανε κάνει ενέργειες με συνείδηση αρκετά πριν από το πρόβλημα. Όπου βρέθηκα πάντως σήμερα, ο κόσμος - άσχετος και σχετικός - συζητούσε για την πορεία. Ο αντίκτυπος, φαίνεται, ήτανε μεγάλος. Και είναι το πρώτο βήμα, αφύπνιση λαού.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά οι διαμαρτυρίες μπορούν να γίνουν και πολιτισμένα όπως δείχνει η συγκεκριμένη συγκέντρωση , χωρίς κουκουλοφόρους και φασαρίες.

Με σοβαρότητα και με ουσία , μπράβο σε όλους που συμμετείχαν

Δημήτρης (mitSOS) είπε...

Όσο υπάρχει κόσμος που θέλει να διαμαρτυρηθεί για κάτι που τον πονάει, όσο η διαμαρτυρία θα είναι συγκεκριμένη και χωρίς σκοπιμότητα και έδαφος για εκμετάλλευση, δε θα γίνονται επεισόδια.Γιατί ο κόσμος θα κοιτά το δάσος...(ποιο δάσος..τραγική ειρώνια η έκφραση αυτή)και όχι το δέντρο.
Ένα 24ωρο μετά και ακόμη είναι χαραγμένες στα μάτια μου οι εκφράσεις των προσώπων σας...ακόμη και αν δεν σας ξέρω. Και παιδιά να δείτε, έτσι όπως πάμε η οργή, η θλίψη και η αγανάκτηση θα δώσουν τη θέση τους στο χαμόγελο και την ικανοποίηση της νίκης! Συνεχίστε!!

Ανώνυμος είπε...

Για μηνύματα διαμαρτυρίας σε
διεθνείς οργανισμούς:

Η ιστοσελίδα του Επίτροπου Περιβάλλοντος:
http://ec.europa.eu/commission_barroso/dimas/index_en.htm
Στην ομάδα του κ. Δήμα (επίτροπος Ε.Ε. για το Περιβάλλον) υπάρχουν αρκετοί Έλληνες. Ειδικός για τσ δάση είναι ο κ. Martijn QUINN, και για την εφαρμογή
της νομοθεσίας ο κ. Mr. Dimitri GIOTAKOS:

http://ec.europa.eu/commission_barroso/dimas/cabinet/cabinet_en.htm
Ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της
Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα περιβάλλοντος:
http://ec.europa.eu/environment/env-informa/

Διεθνή εκστρατεία για το Περιβάλλον διεξάγει και ο ΟΗΕ:
http://www.unep.org/billiontreecampaign/index.asp

SilentSoul είπε...

@Kitsosmitsos To Mega στηριζει απλ ατην προσπαθεια της ολης εκδηλωσης που λεγεται live earth.Δεν ειδα πουθενα εκτος του ΣΚΑΙ σε κανενα αλλο καναλι να αναφερονται για την μαζωξη (η συναντηση στα Κρητικα ;ρ) της Κυριακης.

Ανώνυμος είπε...

Είναι σημαντικό να μη χάσουμε τον παλμό! Με οποιαδήποτε ευκαιρία, σε οποιονδήποτε τόπο και χρόνο ας φωνάξουμε. Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι θα ακουστεί η φωνή μας στο τέλος. Γιατί είναι καθαρή, δεν είναι θόρυβος. Γιατί ζητάμε τη ζωή μας πίσω! Ρομαντική ; μπορεί, αλλά δεν μας έχουν απομείνει και πολλά ακόμα. Ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα δείγματα ότι κάτι γίνεται. Έχουν αρχίσει να γίνονται προσφορές υπέρ της αναδάσωσης της Πάρνηθας από φορείς.